ACB

Calathes reforça el Fenerbahçe

Bàsquet. El Barça oficialitza la rescissió del contracte del base grec, que fitxa per l’equip turc després de refusar tornar al Panathinaikòs; Oriola serà el següent de marxar per anar a Girona

Tot i que l’acord ja feia dies que estava tancat, ahir es va fer oficial la desvinculació de Nick Calathes del Barça, amb qui encara li quedava un any de contracte. El club blaugrana ha hagut de pagar bona part del milió i mig d’euros que tenia signats després de comunicar-li que no comptaven amb ell. L’arribada de Satoransky, la renovació de Laprovittola i la continuïtat de Jokubaitis feien inviable la seva continuïtat. Als 33 anys arriba a un acord per continuar a l’elit a l’equip turc i el van rebre a les xarxes amb una imatge d’un gladiador i esmentant que és el líder d’assistències de la història a l’Eurolliga. D’altra banda, el Barça va confirmar ahir que Satoransky té un fort esquinç al turmell dret i que és dubte per a l’inici de l’europeu amb la República Txeca.

Oriola, el següent

D’altra banda, ara els blaugrana han de tancar també la rescissió del contracte del fins ara capità blaugrana. Pierre Oriola ja té un acord amb el Bàsquet Girona, i, tot i no entrenar-s’hi de forma oficial, ja va acompanyar els seus companys, per exemple, a jugar a pàdel. L’acord és imminent.

D’altra banda, l’ICG Força Lleida ha incorporat el lleidatà David Castellnou, que s’ha format al planter del Barça. L’aler pivot signa per a les properes tres temporades a les ordres de Gerard Encuentra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)