Lliga femenina

L’Spar Girona s’endú el primer amistós de pretemporada, a Tordera (46-81)

L’Spar Girona tanca la primera setmana de pretemporada amb una victòria en l’amistós a la pista del seu equip vinculat, el Tordera. Bernat Canut, amb dues júniors i una cadet al róster, apostava per Laia Flores i Laura Cornelius juntes a l’inici i era la neerlandesa qui obria el marcador, des de 6,75 m. Drammeh, que completava el perímetre titular, amb Araújo i Labuckiene a dins, també sumava de lluny (4-8) i la primera cistella d’Etxarri tancava el primer quart (18-22). L’Uni tancava el segon quart amb un marge superior a la vintena (22-43) després d’un 2-16 amb sense encaixar cap cistella en joc. La segona meitat no tenia història: 36-71 al final del tercer quart i Drammeh anotant des de tot arreu: 42-78 de tres per completar un 0-8 en un darrer quart que es tancava amb empat a 10.