ACB

La Penya encara és lluny del què vol Carles Duran (61-75)

El València, tot i tenir encara cinc baixes de màxim, ha trencat la igualtat al final del tercer quart

La Penya, encara sense Parra ni Feliz, ha cedit en el segon partit de pretemporada contra un València a qui li faltava Dubljevic, Prepelic, Pradilla, López-Arostegui i Jared Harper (61-75).

El matx ha començat marcant el ritme el València tàcticament més sòlid i amb una Penya amb problemes en el bloqueig directe. Però els de Carles Duran han guanyat més ritme, s’han multiplicat al darrera sent més sòlids i començant a carburar. Els verd-i-negres han pujat el nivell i liderats per Kyle Guy han capgirat el resultat arribant a agafar sis punts (32-26). La qualitat del València però ha retornat la igualtat al descans (36-37). Al tercer quart ha baixat molt la intensitat i s’ha mantingut la igualtat (52-57) entrant al darrer període amb tot obert. A l’últim quart els valencians, amb un Cris Jones espectacular, ha anat ampliant la diferència davant una Penya ja sense resposta físicament molt desgastat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)