WNBA

Les Chicago Sky perden el cinquè partit de les semifinals (63-72)

El 0-18 final aparta les campiones del 2021 de la final

Fi al primer estiu de Rebekah Gardner a la WNBA, amb la derrota de les Chicago Sky en el cinquè partit de la semifinal pel títol contra les Connecticut Sun (63-72) marcada pel demolidor parcial de 0-18 amb què s’acabava el cinquè i decisiu partit de la sèrie. L’escorta de l’Spar Girona ha disputat 15 minuts i acabava amb 2 punts. En el seu debut a la lliga, després de ser la MVP de la Lliga Femenina, forma part del millor cinc de rookies i en 43 partits acaba amb 8,5 punts de mitjana en la lliga regular (35) i 5 (8) en el play-off.

Les Sun seran el rival de Las Vegas Aces de Chelsea Gray en la final, al millor de cinc i amb els dos primers duels diumenge i dimarts a Nevada. El 63-54 a mmenys de 9 minuts per acabar amb DeWanna Bonner (15 punts, 9 rebots i 5 assistències), Alyssa Thomas (12, 10 i 8) i Jonquel Jones (15 i 10) liderant l’equip de Nova Anglaterra, les cinc titulars del qual acabaven amb 12 punts o més. Per les campiones del 2021, l’alera de l’Avenida el curs passat Kahleah Copper (22 punts, 2 rebots i 2 assistències) no evitava la desfeta d’un duel marcat per la superioritat visitant en el rebot (28-43).