Lliga femenina

L’Spar Girona, a Camprodon

  • Canut, Araújo i Bobi @unigirona.
  • VÍDEO: La presentació

L’Spar Girona du dies dies a Camprodon, on hi fa una estada de pretemporada que es completa amb el segon amistós de l’Uni, aquest cop contra el Joventut de Badalona. “Fa quatre anys que quan vam entrar a l’Ajuntament hi vam apostar. Esport femení, esport de qualitat i de Girona és molt important per a nosaltres i ens agrada molt poder gaudir de bàsquet de veritat” destaca Joan Bobi, regidor d’esports de l’Ajuntament de Camprodon, que recorda: “A banda del bàsquet, tant a l’estiu com en la temporada d’hivern tenim molt esport, el fomentem i n’hi ha d’alt rendiment”. “És un paisatge pràcticament idíl·lic per a la pretemporada. Es va començar i s’ha seguit amb l’aposta perquè nosaltres hi creiem i perquè a l’Spar Girona li ha funcionat. Espero que l’any que ve puguin seguir venint” diu el representant del consistori camprodoní, que explica que ja s’han venut un 70% de les entrades per a l’amistós d’aquest dissabte entre l’Uni i el Joventut (19 h), i que anima els aficionats a pujar a la Vall de Camprodon per “gaudir d’un dels millors amistosos que es pot veure en aquesta pretemporada”.

“El dia a dia a Girona és molt bo, amb unes grans instal·lacions, però ens va bé sortir-ne i estar allunyats de la calor i en un ambient distès” diu el tècnic de l’Spar Girona, Bernat Canut, que posa en valor la possibilitat de “venir al Pirineu, unir-nos i concentrar-nos i poder fer aquests entrenaments de forma consecutiva, amb el caliu de l’equip des del matí a la nit, i anar-nos preparant per a la temporada”. “Tots els partits de pretemporada son, o han de ser, entrenaments de qualitat. En tots els aspectes: primer en el físic per agafar el ritme de competició que ens fa falta, evidentment anem justos d’efectius però l’ajuda de les jugadores de la base i de les jugadores del Tordera ens ha de permetre treballar amb la màxima qualitat possible” posa en context Canut, que hi afegeix: “Afrontem aquests tres entrenaments i el partit amb ganes de ser millors que el cap de setmana passat”.

María Araújo estrena aquest curs capitania i recorda que en l’estiu de la seva arribada a l’Uni es duia a terme la primera estada a Camprodon, una oportunitat per conèixer una part del país: “És un valor afegit per l’ambient i per sortir de la rutina de la pretemporada. Com a jugadora també és bo per començar a conèixer les noves companyes, fer equip en una dinàmica més tranquil·la perquè un cop comença la competició ja no hi ha stop”. “Estem contentes d’estar aquí a Camprodon, desempallegar-nos de la calor de Girona i entrenar i jugar un partit”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)