ACB

El Joventut il·lusiona en la presentació contra el Partizan (92-62)

Guy s’ha endut la primera ovació de l’afició mentre Maronka i Kraag han aprofitat els minuts de joc

La Penya, encara sense Parra ni Feliz, ha superat el Partizan de Zeljko Obradovic en el partit de presentació de l’equip verd-i-negre (92-62). Kyle Guy ha tornat a demostrar la seva qualitat, els joves Maronka i Kraag han tingut minuts de qualitat i Howard no ha jugat perquè té una petita ruptura fibril·lar al bessó intern de la cama esquerra i estarà dues setmanes de baixa.

El matx ha començat amb igualtat entre els dos equips que s’ha mantingut fins al segon quart. Ha estat llavors quan tres triples consecutius -Maronka (2) i Ellenson- han situat la màxima del matx (38-27).

A la segona part els verd-i-negres han anat augmentant el seu nivell d’intensitat i el Partizan, que dimarts juga contra el Barça i dimecres contra el Baxi Manresa, ha anat perdent força. La diferència ha anat creixent progressivament fins als 30 punts finals amb minuts per tothom i amb debut d’Okeke, que és un jugador que ha enganxat des del primer minut amb l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)