Lliga femenina

El darrer assaig

Bàsquet. L’Spar Girona tanca el capítol d’amistosos, a Platja d’Aro (12 h) contra el Barça CBS, ascendit a la LF

“Fins ara hem jugat contra bons rivals però de categories inferiors, i ara ens trobarem un equip més contundent, més físic i per tant amb més continuïtat en el joc i més talent individual”, deia Bernat Canut en la prèvia de l’amistós d’aquest migdia (12 h) a Platja d’Aro. És contra el Barça CBS, ascendit a la Lliga Femenina el curs passat i que serà el rival de l’Uni divendres de la setmana que ve en la semifinal de la Lliga Catalana femenina a Fontajau.

Les blaugrana, amb l’exbase del club gironí Núria Martínez a la direcció esportiva i David Muñoz –assistent d’Èric Surís i d’Alfred Julbe– a la dreta d’Isaac Fernández, compten amb la major part de la plantilla de l’ascens i tenen Anna Cruz com a fitxatge estel·lar. Nadia Colhado –també amb passat a l’Uni– finalment no s’incorpora a l’equip de Sant Feliu de Llobregat per motius mèdics, segons el club. La canadenca Ruth Hamblin (1,99 m, 1994) omple el buit de la brasilera amb un contracte fins que s’acabi la primera volta (23 de desembre). El Barça CBS acumula dos amistosos, com l’Spar, i també dues victòries, la darrera de les quals, dijous contra l’Araski (82-71), rival de l’Uni en la semifinal de la Supercopa.

“Esperem a poc a poc anar construint l’equip, que ja intuïm però que encara no tenim. És important diferenciar-ho, la lliga catalana és d’aquí a dues setmanes i estem enfocant la feina no tant en aspectes del joc sinó en el creixement col·lectiu i el que volem del joc de l’equip”, comentava Canut, que encara no disposa de Laura Cornelius per la lesió muscular que arrossega. “Serà molt exigent a nivell de ritme, però no volem castigar les jugadores del primer equip amb molts minuts”, advertia el tècnic, que encara espera dos fitxatges, i les arribades de Gardner primer i Tolo després.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)