Lliga catalana

L’Spar Girona anuncia el fitxatge de la nord-americana Shay Murphy

Laia Palau, la directora esportiva de l’Uni, ha anunciat que la jugadora nord-americana Shay Murphy (1985), que ha ajudat l’Spar Girona en els entrenaments en els últims dies s’incorpora a la disciplina del primer equip. “Estem molt contents d’anunciar que la Shay Murphy passa a formar part de la plantilla de l’Spar Girona 2023/23. Ha passat aquests dies de prova, hem vist que està en un estat magnific i és una jugadora que sabem que per experiència i per punteria podrà aportarà moltes coses a aquest equip.” Murphy va jugar en el club gironí en el curs 2018/19 i va marxar al’hivern, sent rellevada per Gaby Williams. Aquell curs l’equip va guanyar la lliga, el darrer partit de Murphy va ser la copa a Vitòria quan Williams ja havia arribat. Coneguda amb el diminutiu de Shay, Eshaya Murphy va néixer a Califòrnia l’any 1985. Va ser seleccionada al draft del 2007 pels Minnesota Lynx i a partir d’aquí la seva carrera no va fer més que créixer; ha jugat amb un total de set equips de la WNBA, proclamant-se campiona l’any 2014 amb Phoenix Mercury.

Pel que fa a la seva trajectòria europea, Murphy va formar part de la plantilla del Ros Casares de València i va ser campiona de l’Euroleague en la temporada 2011-2012. A banda d’altres experiències a Europa, a la lliga espanyola també va jugar al Perfumerías Avenida. L’Spar Girona jugarà demà a cassa (21 h) la segona semifinal de la lliga catalana contra el Barça CBS.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)