ACB

El Baxi Manresa rep un càstig excessiu en el seu debut (70-89)

El Tenerife ha dominat des del salt inicial arrencant el matx amb cinc triples seguits

El Baxi Manresa, sense Babatunde, ni Tyson Pérez ni Jou, ha punxat en el seu debut a l’ACB al Nou Congost contra un Tenerife (70-89) que, tot i tenir la baixa de Shermadini, és un equip amb més talent i mantenint la base dels últims anys, tot al contrari del Baxi. Referents com Justin Hamilton (2 punts, 3 rebots i 1 de valoració), Dani Pérez (2), Valtonen (1) i Bortolani (7) han estat lluny del nivell que se’ls exigeix. Els manresans han perdut 17 pilotes.

El partit s’ha decidit ja en els primers instants del matx on el Tenerife ha castigat des de la llarga distància amb cinc triples seguits (8-15). Coincidint amb Huertas a la banqueta els manresans han retallat situant-se a dos punts després d’un triple de Harding. Però les 9 pèrdues, moltes no forçades, i el despertar de Salin (10 punts) han disparat la diferència a 16 punts (27-43) just abans del descans.

Només arrencar el segon temps dos triples seguits de Fitipaldo han situat la màxima (31-51). Una tècnica a Pedro Martínez ha fet que la renda creixés més pel Tenerife (37-58). La resta del matx ha estat de pur tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)