Lliga femenina

Laia Palau: “Que continuï l’espectacle”

Laia Palau (1979) trepitjava el parquet de Fontajau entrant per un passadís format per les jugadores de la base i seguida d’un grup de nenes, cadascuna amb una samarreta dels equips que ha defensat al llarg de 27 temporades, les quatre darreres en l’Uni Girona.

Fontajau es rendia a la capitana per excel·lència, que corresponia a l’ovació dels aficionats animant-los com quan liderava les seves companyes a la pista. “N’he parlat amb els aficionats i les aficionades i amb les institucions. Gràcies pel bàsquet que ens has donat i pels passos que ens has ajudat i ens ajudes a continuar fent”, va indicar Cayetano Pérez, que va destacar el seu bon tracte i predisposició amb l’Uni des del minut 1.

El president li va entregar una samarreta com la que queda penjada de l’espai reservat als dorsals retirats al pavelló –Anna Carbó i Noe Jordana i Toni Espinosa, Darryl Middleton i Albert Sàbat–, la secretària general de l’Esport, Anna Caula, i l’alcaldessa, Marta Madrenas, li feien costat –també hi havia Jordi Masquef (diputat d’Esports) i Xavi Santaló (RT FCBQ)– i, emocionada, Palau va agrair al club que li permeti continuar treballant: “Que la gent compti amb mi és el més important que m’ha passat i, com deia un dels grans, que continuï l’espectacle.” Les noies de la base s’hi van llançar, per mantejar-la.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)