ACB

La Penya s’estrena gràcies a un tercer quart impecable (85-66)

Els verd-i-negres han fet uns segons 20 minuts fantàstics enfonsat el Breogán

La Penya s’ha estrenat a l’ACB amb el primer triomf contra un Breogán que ha posat la por al cos a la primera part (22-34) però que s’ha enfonsat en el segon temps davant d’una Penya que ha estat molt superioritat (85-66).

El matx ha començat amb una Penya que ha anat acumulant errors defensius que, sumats al desencert en el triple (1/7) en els primers minuts ha fet que el Breogán doblés en el marcador als verd-i-negres (9-18). El desavantatge ha continuat creixent amb una màxima de 12 punts (22-34) i amb els gallecs anotant un 5/5 en triples en els primers minuts. Tot i això al descans tot estava obert (42-48). Al tercer quart però ha canviat el partit radicalment i ha deixat el Breogán clavat en atac i li ha endossat un parcial de 19-3 (61-51). El partit ha quedat trencat perquè els gallecs no han donat mai la sensació de poder aixecar el desavantatge.