ACB

Desinflada total a la segona part

Bàsquet. ACB. La Penya fa 19 minuts de màxim nivell (41-50), però un mal final de la primera part i l’inici de la tercera frustren la gesta

Real Madrid 96 Joventut 79

REAL MADRID:Sergio Rodríguez (8), Musa (18), Deck (11), Yabusele (17), Tavares (6) –cinc inicial–, Causeur (2), Abalde (3), Hezonja (13), Poirier (8), Conrelie (4), Llull (4) i Ndiaye (2). 25/42 de 2. 8/24 triples (3 Hezonja i 3 Musa). 22/27 lliures. 32 rebots (9 Hezonja). 19 assistències (6 Llull) i 117 de valoració (24 Musa).JOVENTUT:Vives (4), Guy (15), Parra (6), Ellenson (7), Tomic (14) –cinc inicial–, Kraag (5), Ribas (2), Ventura, Jones (7), Feliz (9) i Birgander (10). 25/44 de 2. 5/22 triples (1 Guy, 1 Ellenson, 1 Kraag, 1 Jones i 1 Feliz). 14/16 lliures. 37 rebots (8 Parra). 17 assistències (6 Feliz) i 82 de valoració (16 Tomic i 16 Feliz).PARCIALS:23-25, 22-25 (45-50); 24-15 (69-65) i 27-14 (96-79).

Per guanyar a Madrid fa falta més que 19 minuts de qualitat. La Penya es va desinflar totalment al segon temps i això va fer que acabés enduent-se una tova del Wizink Center. El darrer minut de la primera part va ser important perquè la Penya guanyava de 9 punts (41-50) amb Kraag destacant i als darrers segons va perdre la pilota en no treure de fons en 5 segons i en l’últim atac Deck va anotar en el darrer segon. Era el 45-50 i tot obert. L’inici del tercer quart va confirmar els mals presagis: parcial de sortida de 9-2 (54-52) i a partir de llavors ja a remolc encadenant molts errors, perdent molts rebots defensius que van permetre segones ocasions als blancs i amb els verd-i-negres anant al darrere sempre un segon tard. Llull va treure una falta de Vives a 11 metres i li van donar tres tirs lliures. La diferència va arribar als 10 punts (76-66) i, a partir de llavors, va ser un festival blanc davant una Penya rendida. Va tenir un debut discret Jarrod Jones (20 minuts, 7 punts i 3 rebots) i Maronka va quedar fora de la convocatòria.

Ens ha faltat competir millor. A la primera part ho hem fet. A la segona, amb rebots per al Madrid i sense fer cap triple, ens frustrem