Eurocopa

La Penya perd la imbatibilitat a la calenta pista del Bursaspor (81-72)

Els verd-i-negres han fet uns darrers dos minuts molt dolents quan dominava 66-68

La Penya, que ha fet un mal final de partit i s’ha vist perjudicat per l’arbitratge, ha encaixat la primera derrota de la temporada a l’Eurocopa a la pista d’un Bursaspor sense un dels seus referents com és Zach Auguste (81-72).

Els primers minuts s’ha vist la millor versió de la Penya amb encert de Busquets i Jones en atac i el domini interior de Tomic (17-22). Però la mala defensa sobre Bitim, que ha anotat 15 punts en 12 minuts, ha fet canviar radicalment la dinàmica. Els turcs s’han crescut i la Penya ha estat víctima de la pressió ambiental i del mal arbitratge per descentrar-se. Això ha fet que perdés nou pilotes i permetès tirs lliurats dels turcs que han anotat set triples pràcticament seguits, han agafat molts rebots ofensius i han rebut cistelles amb falta addicional. Al descans el millor era el marcador (47-39).

L’inici del tercer quart ha estat nefast amb tres pèrdues seguides i un 3+1 encaixat que ha situat el màxim desavantatge (55-41). Els de Carles Duran han augmentat la seva intensitat i defensivament ha estat més dur per començar a retallar (59-52). Guy ha liderat els verd-i-negres que s’han situat dins el partit (61-56). A l’inici del darrer quart Tomic ha posat més pressió (61-58). Parra, amb una recuperació, ha tret una antiesportiva, i ha acostat més a la Penya (61-60). Tomic, amb un revers, ha posat la Penya per davant (61-62). Però un triple d’Al al límit de la possessió i una altra cistella del base turc, ha tornat a posar el Bursaspor per davant (66-62). Ha aparegut Guy per anotar un triple (66-65) i retornar la igualtat i Jones, amb un altre triple ha posat la Penya per davant (66-68). La Penya ha encadenat tres atacs sense anotar i els turcs s’han posat per davant amb un 2+1 de Needham (71-68) i un altre triple del turc ha donat un cop quasi definitiu (76-70).