ACB

Feliz surt al rescat quan la Penya estava més tocada (74-65)

La Penya aixeca un final que s’havia complicat a set minuts pel final (49-54)

La Penya ha sumat una victòria que és una injecció de moral i de confiança contra un rival directe com és l’Unicaja (74-65). L’aparició de Feliz quan el seu equip més tocat estava ha estat decisiu amb 13 punts al darrer quart.

Els verd-i-negres han arrencat amb protagonisme per Tomic per qui han passat totes les pilotes inicials (5-7). L’explosió de la Penya ha arribat amb el desencert de l’Unicaja en tirs molt lliurats (1/12 triples) i una Penya col·lectiva en atac. Primer un parcial d’11-0 (16-7) que s’ha mantingut fins al tram final. El novè punt de Tomic ha donat la màxima del primer temps (24-13) que s’ha vist retallada després de dos triples de Kalinoski (32-25).

Al tercer quart la Penya ha agafat 10 punts de renda que ha mantingut fins el 45-36 però sense bones sensacions. I les males vibracions s’han confirmat amb un parcial de 0-10 que ha posat l’Unicaja per davant (45-46). Els nervis han aparegut i també les imprecisions. Els malaguenys han agafat 5 punts (49-54) amb Guy fora de sí. Tot i així un triple de Feliz i dos tirs lliures d’Ellenson han servit per empatar a 5:06 minuts pel final (58-58). A 4:19 pel final una antiesportiva de Kalinoski i una altra de Perry han donat aire a la Penya tot i fallar fins a 9 tirs lliures (9/18). El Joventut ha agafat tres punts (64-61) però sobretot ha aparegut un Feliz impressionant per encadenar 13 punts seguits al darrer període i sentenciar.