Eurocopa

La Penya vol sumar per fi a domicili a Ljubljana, on l’espera Alen Omic

Eurocopa. Els verd-i-negres encara no han guanyat lluny de Badalona i intentaran fer-ho contra l’històric Olimpija (19.30 h, DAZN)

La Penya visita avui (19.30h, DAZN) la pista de l’històric Olimpija Ljubljana. Curiosament els verd-i-negres ja van jugar fa tres temporades a la pista eslovena, d’on es va endur un correctiu (103-81). En aquell partit Alen Omic jugava amb la Penya, ara juga a l’Olimpija. Els principals perills són Ferrell i l’exjugador d’Eurolliga Josh Adams. El matx es jugarà al pavelló Stožice Arena, amb capacitat per a 14.000 persones, relleu de la mítica pista del Tivoli Sports Hall, on va jugar fins fa deu anys i per on van passar moltes llegendes. La Penya va viatjar ahir a la tarda via Zagreb amb els mateixos jugadors que van jugar a Bursa. L’Olimpija ha perdut els dos partits que ha disputat a Europa i arriba després de perdre la imbatibilitat a la Lliga Adriàtica (2-1) contra el Buducnost (80-74).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)