Eurocopa

La tercera aventura europea

Eurocopa. El Cadí la Seu rep el Grengewald luxemburguès en l’inici de la competició continental. L’objectiu és un dels dos primers llocs del grup per passar als setzens de final

Per tercera vegada en la seva història el Cadí la Seu disputa una competició europea i torna a jugar l’Eurocopa. El conjunt urgellenc rep aquest vespre (20 h) el Grengewald de Luxemburg, un equip que va superar l’eliminatòria prèvia per accedir a aquesta fase de grups. Els altres dos rivals del grup I de la conferència 2 d’aquesta segona competició europea són el Castors Braine belga i el Casademont Saragossa de la Lliga Femenina. Per passar als setzens de final les urgellenques han d’acabar en les dues primeres posicions del grup o ser un dels quatre millors tercers de la conferència 2, on hi ha sis grups. El Cadí arriba a aquest important partit després de perdre el derbi català a la pista del Barça CBS (47-42) en un partit molt intens. En la Lliga Femenina suma una victòria i tres derrotes.

El Cadí la Seu va debutar a Europa la temporada 2019/20 disputant l’Eurocopa, va superar la fase de grups i va ser eliminat en els setzens de final. La temporada 2020/21 la va tornar a jugar i per la pandèmia es va fer en sistema de concentració a Romania, i ja no va superar la fase de grups.

El grup I
Cadí la Seu
BBC Grengewald (Luxemburg)
Castors Braine (Bèlgica)
Casademont Saragossa
Els partits
Cadí la Seu - Grengewald avui
Casademont - Cadí la Seu 2/11/2022
Castors Braine - Cadí la Seu 9/11/2022
Grengewald - Cadí la Seu 16/11/2022
Cadí la Seu - Casademont 7/12/2022
Cadí la Seu - Castors Braine 13/12/2022
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)