Eurocopa

Una victòria molt plàcida

Eurocopa. El Cadí la Seu supera clarament el Grengewald en el seu primer partit europeu. Totes les jugadores tenen minuts i anoten

Cadí La Seu 71 Grengewald 47

CADÍ LA SEU:Ravetós (5), Bahí (4), Peña (4), Strautmane (2) i Tunstull (8) –cinc inicial–; Koenen (15), Kovacevic (9), Brotons (8), Ramette (5), Pujol (1), Soler (8) i Kostourkova (2). 26/47 de 2 punts. 4/29 triples (1 Koenen, Kovacevic, Raventós i Soler). 7/10 faltes personals. 49 rebots (12 Koenen). 19 assistències (6 Peña). 86 valoració (20 Koenen).GRENGEWALD:James (22), L. Hetting (7), Logic (7), Vuckovic (11) i T. Hetting –cinc inicial–; Schreiner, Wolff, Haris, Hetto i Leches. 16/38 de 2 punts. 2/20 triples (1 James i L. Hetting). 9/16 faltes personals. 40 rebots (9 Vuckovic). 9 assistències (6 Logic). 34 valoració (20 James).PARCIALS:24-7, 22-14 (46-21), 12-16 (58-37), 13-10 (71-47).

El Cadí la Seu va aconseguir la seva primera victòria en la seva estrena en l’Eurocopa i ho va fer d’una manera clara i plàcida per 71-47 contra el Grengewald de Luxemburg. El conjunt urgellenc va dominar des del primer segon i ràpidament es va distanciar en el marcador davant un rival força inferior. Un parcial d’11-0 i un 18-2 en els primers minuts va certificar la superioritat local. El Cadí la Seu va dominar el primer quart amb un 24-7 i en el segon va arribar a tenir 27 punts de marge (46-19) per arribar al descans 46-21.

En la segona meitat les urgellenques van baixar el ritme i la intensitat en defensa i el Grengewald va estar més inspirat. James va anotar 22 punts per a les luxemburgueses, que van dominar el tercer quart. En els darrers deu minuts el Cadí va tornar a centrar-se i es va emportar el triomf per 71-47. Només els triples desaprofitats (4 de 29) van evitar un marcador molt més ampli. Les dotze jugadores de l’equip urgellenc van tenir minuts i les dotze van anotar. Koenen va ser la màxima anotadora de l’equip amb 15 punts.