Lliga femenina

El Cadí torna a perdre a casa, ara contra el Leganés (55-62)

Tercera derrota en tres partits com a local en la lliga del Cadí, que es veu superat pel Leganés. El Sedis ja va perdre contra el Guipúscoa, fa quinze dies a la pròrroga (72-77), forçada per Tunstull a passada de Peña, i en la jornada 1 contra el Jairis (51-64). Geo Bahí amb 17 punts i Marta Hermida amb 21 les màximes anotadores.

El Cadí marxava al descans 26-37, després d’haver vist com les visitants capgiraven el marcador amb un 2-10 al primer quart (14-17), que s’enfilaria al 2-14 a l’inici del segon fins que Geo Bahí sumava el seu vuitè punt (16-21). Pierre-Louis tancava un 0-10 amb el què la màxima arribava a la quinzena (16-31) a 5:43 per la mitja part.

Les de l’Alt Urgell fallaven quatre tirs lliures seguits amb el 35-46 al tercer quart i el quinzè punt de Bahí permetia baixar de la desena al final del tercer quart (39-48) si bé les visitants mantenien el coixí per encarar l’últim quart (39-50) i igualaven la màxima mitjançant Hermida (39-54). Tunstull (45-54, 6-0) i Bahí (47-56 ) reduïen la diferència i Jordi Acero demanava temps a 3:58. La pivot nord-americana feia el 49-56 a menys de tres minuts. Koenen feia el 51-58 i assistia Tunstull pel 53-58 a 1:15, anul·lat per estar fora del temps de la possessió. La jugada entre les dues nord-americanes sí pujava el marcador a 38 segons però Hermida feia 1/2 tirs lliures a (53-59) a 23 segons. Koenen ha fallat el triple i llavors es decidia el duel.