ACB

Jugarà de verd-i-negre?

Bàsquet. ACB. William Howard no millora de la lesió i el club no és optimista; la Penya no té pensat fitxar ara i espera més resultats per decidir

William Howard, el quatre titular que va arribar a Badalona procedent de l’Eurolliga (Villeurbanne) per fer oblidar Willis i Brodziansky, continua sense recuperar-se. El pivot francès, que es va fer una ruptura miotendinosa al bessó intern de la cama esquerra, no ha respost al tractament conservador i a hores d’ara hi ha pessimisme sobre el seu futur. Howard va arribar amb la pretemporada ja iniciada perquè va estar fins a última hora fent la preparació per a l’Europeu amb la selecció francesa, on finalment va quedar descartat. El francès va participar en algun amistós de pretemporada, però es va fer la ruptura i va haver d’aturar-se. Tot i així, el jugador va voler ser al debut a l’ACB contra el Bilbao –després de perdre’s Lliga Catalana i supercopa ACB– i després de jugar 5:19 minuts va tornar a recaure. El club va prendre la decisió de fitxar un jugador de forma temporal i va arribar Jarrod Jones, que va signar per un mes. Durant aquest període es pensava que Howard ja estaria recuperat, però la realitat ha estat que Jones ha acabat el contracte, no li han allargat l’acord. La Penya es troba ara, doncs, sense recanvi temporal i sense Jones. El dubte és saber si algun dia Howard podrà arribar a jugar de verd-i-negre. En el dia d’avui la Penya no es planteja cap reforç fins que no tingui un diagnòstic definitiu que l’obligui a moure’s en el mercat, tot i que el pressupost ja està cobert.

Maronka, en acció

Qui entrarà en la convocatòria després de quedar fora tots els partits ACB és Maronka. L’hongarès, però, no té el rol que tenia Howard i la Penya queda coixa en la posició de quatre, tot i que Ellenson està oferint un rendiment espectacular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)