ACB

Hi haurà factor Olímpic?

Bàsquet. ACB. La Penya, que no es va poder entrenar al complet fins divendres, rep un Barça (18.30 h) que no ha perdut internacionals i amb ritme de jugar a l’Eurolliga

El Palau Olímpic presenciarà avui, amb més de 10.000 persones (18.30 h, #Vamos), un nou derbi, amb una Penya que arriba sense Howard i amb el dubte de Kraag contra un Barça que ahir va tenir a l’entrenament Mirotic després de tot el curs en blanc. El montenegrí comença a enfilar el tram final de la seva recuperació. Els dos equips s’han vist les cares en la final de la Lliga Catalana i en la semifinal de la supercopa amb un 2-0 per al Barça. La Penya no ha pogut aprofitar l’aturada per les finestres FIBA per conjuntar-se perquè fins divendres no van poder entrenar-se tots plegats, mentre que el Barça no ha perdut el ritme competitiu després de jugar a l’Eurolliga i no perdre cap dels seus internacionals. Caldrà veure si l’expulsió de Kalinic a la pista de l’Efes pot suposar un càstig esportiu o queda en un tema intern. Pau Ribas és ambiciós: “És un partit que et pot donar molta confiança si treus un bon resultat. L’any passat vam ser capaços de competir contra ells i guanyar-los diverses vegades. Aquest és l’objectiu.” Àlex Abrines sap el que és un derbi: “Fa dues setmanes que no juguen i segur que han preparat coses especials. Nosaltres hem tingut partits d’Eurolliga, sabem que la gent a l’Olímpic pressiona molt i per a ells significa molt jugar contra el Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)