FIBA Champions

Primera derrota

Bàsquet. Champions League. El Baxi Manresa no fa una bona primera meitat i perd contra el Benfica

Baxi Manresa 82 Benfica 92

BAXI MANRESA:Sagnia (2), Dani Garcia (11), Harding (18), Tyson Pérez (9) i Vaulet (6) –cinc inicial–; Caroline (11), Ferrari (3), Jou (10), Steinbergs (10), Badio i Waczynski (2). 20/31 de 2 punts. 7/31 triples (2 Jou i Steinbergs, 1 Dani Garcia, Harding i Ferrari). 21/28 tirs lliures. 31 rebots (7 Tyson Pérez). 18 assistències (6 Ferrari). 84 de valoració (16 Harding).BENFICA:Almeida (13), Romdhane (8), Broussard (23), Carter (9) i Douglas (17) –cinc inicial–; Barbosa (7), Ellisor (6), Gomes (7) i Zirbes (2). 22/37 de 2 punts. 11/27 triples (4 Broussard, 2 Romdhane i Douglas i 1 Almeida, Gomes i Barbosa). 15/19 tirs lliures. 38 rebots (9 Almeida). 19 assistències (6 Douglas). 107 de valoració (21 Broussard i Douglas).PARCIALS:17-27, 16-21 (33-48), 27-21 (60-69) i 22-23 (82-92).

Una primera meitat força dolenta va portar el Baxi Manresa a encaixar la seva primera derrota en la FIBA Champions League en caure a casa contra el Benfica per 82-92. Els manresans van arribar a perdre de 16 punts i, tot i que van millorar en la segona part, no van poder remuntar. El treball i la lluita es van mantenir fins al final però els portuguesos van saber controlar el partit i mantenir les distàncies. Malgrat la derrota, el Manresa manté el primer lloc del grup. Harding va ser el màxim anotador dels del Bages amb 18 punts.

Els manresans només van estar en una ocasió a davant en el marcador, amb el 5-4 en els primers minuts, i després sempre van anar a remolc. En la primera meitat, van arribar a perdre de 16 punts amb el 23-39, i es va arribar al descans amb 15 punts per sota, 33-48. En la segona meitat, el partit va estar aturat perquè una de les xarxes es va trencar. Després es va iniciar un estira-i-arronsa en el marcador, els portuguesos marxaven de 12 o 13 punts i els manresans se situaven per sota dels 10. Quan quedaven dos minuts per al final, el Manresa es va situar a només sis (78-84). Els portuguesos van saber controlar el joc i es van emportar el triomf.