ACB

Pierre Oriola és el nou ambaixador de Protegim

El jugador català del Bàsquet Girona, Pierre Oriola, ha estat aquesta tarda a la presentació del nou conveni de l’empresa catalana de seguretat, Protegim amb el jugador de bàsquet de Tàrrega. L’acte s’ha celebrat a la nau d’Extra Time de Fornells de la Selva. Un espai basquetbolístic impulsat per Queralt Casas, jugadora bescanonina del València Basket, i el seu germà, Guillem Casas que n’és el director comercial.

En l’esdeveniment, presentat per Dani Mur de l’empresa amb seu a les Franqueses del Vallès, ha servit per oficialitzar l’acord amb Pierre Oriola per ser el nou ambaixador de l’alarma catalana. Sergi Ibáñez, director de Protegim, ha fet èmfasi amb els valors de l’aler-pivot del Bàsquet Girona: “Volem transmetre valors de proximitat i superació amb l’acord amb en Pierre. Som una empresa jove i tenim un compromís amb Catalunya, el territori i la llengua. Tot el que fem amb el jugador va en aquesta línia”.

L’acte ha conclòs amb una classe pràctica amb joves jugadors i jugadores de bàsquet que han volgut conèixer a un dels seus ídols des de la proximitat.

Ibáñez ha explicat que la línia de treball de creixement vol continuar entrant dins del món de l’esport d’elit i que la finalitat és acordar nous ambaixadors en esportistes catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)