ACB

“Ens encantaria estar a mitja taula, però hi ha pressió”

Bàsquet. Pierre Oriola, protagonista a Fornells, assumeix la realitat de ser a la zona baixa

Amb dues victòries en sis jornades, el Bàsquet Girona ocupa el tercer lloc per la cua de l’ACB. L’equip d’Aíto García Reneses s’ha mostrat competitiu en diversos partits, però n’hi ha que s’han escapat per detalls –com l’últim contra el Gran Canària– i el balanç (2-6, amb triomfs seguits a la pista del Betis i contra l'UCAM) el fa estar en la zona perillosa, perquè només hi ha un equip, el Betis, que el té pitjor (1-7). “Ens encantaria estar a mitja taula, però és evident que ara hi ha pressió”, reconeixia Pierre Oriola, protagonista d’un acte ahir a Fornells de la Selva. El pivot de Tàrrega va tenir una estrena prometedora a Fontajau, amb caràcter, producció i contagi amb l’afició. El seu debut oficial amb el Bàsquet Girona va ser al Palau Blaugrana, i diumenge l’equip té una sortida exigent, a la pista del Baskonia.

Pierre Oriola, que viu una nova etapa a Girona després de tancar-ne una de llarga al Barça, va presentar ahir un conveni amb l’empresa catalana de seguretat Protegim. L’acte es va fer a la nau d’Extra Time, un espai basquetbolístic impulsat per Queralt Casas, jugadora bescanonina del València Basket, i el seu germà, Guillem Casas, que n’és el director comercial. “Volem transmetre valors de proximitat i superació amb l’acord amb en Pierre. Som una empresa jove i tenim un compromís amb Catalunya, el territori i la llengua. Tot el que fem amb el jugador va en aquesta línia”, va comentar Sergi Ibáñez, director de Protegim. L’acte va acabar amb una classe pràctica d’Oriola amb joves jugadors i jugadores de bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)