Eurocopa

La Penya cedeix el liderat al Bourg (80-85)

És la primera derrota dels verd-i-negres al Palau Olímpic en competició europea

La Penya ha perdut el lideratge a l’Eurocopa en perdre contra el Bourg, el seu màxim rival que estava empatat amb el Joventut en el primer lloc (80-85).

Els verd-i-negres han començat llançats amb intensitat defensiva i un Pep Busquets imparable amb tres triples i 11 punts (18-10). Els francesos però han reaccionat i un triple de Julien (26-27). Però l’aparició d’Ellenson (10 punts) i el tàndem Parra i Tomic ha liderat un parcial de 14-2 que ha donat la màxima renda a la Penya (40-29). La Penya no ha estat gens sòlida en defensa i ha permès reviure els francesos abans del descans (48-45).

Al tercer quart els verd-i-negres han sortit adormits i un triple de Palmer ha preocupat als verd-i-negres (56-60). Abans del final del període però dos triples de Maronka i Ribas ha tornat a capgirar el resultat (66-62). Però de nou hem vist un Joventut tou i els francesos han encès les alarmes a 6 minuts pel final (68-74). Ha aparegut Tomic per igualar el matx (72-74) a 5:22 pel final provocant el temps mort del Bourg. S’ha entrat en un tram final igualat on un triple de Julien a 1:25 minuts pel final ha estat una gerra d’aigua freda per una Penya que no ha pogut reaccionar. Ellenson ha tingut el triple per empatar però ha errat.