Lliga femenina

El Cadí la Seu cau ajustadament a la pista del líder, el Casademont Saragossa (65-61)

Ha fet una gran segona meitat i a un minut i mig del final estaven empatats

El Cadí la Seu ha perdut per un ajustat 65-61 en la seva visita a la pista del líder de la lliga femenina, el Casademont Saragossa. El conjunt urgellenc ha anat per darrera en el marcador des de l’inici (7-2) i al final del primer quart perdia d’onze punts, 22-11. En el segon període s’ha apropat una mica en el marcador però les aragoneses han continuat manant amb el 37-29 del descans. En el tercer quart el Cadí ha millorat en defensa i ha estat encertat en atac. ha fet un parcial de 0-15 i s’ha situat per davant en el marcador (40-44). A partir d’aquí la igualtat ha estat manifesta i les urgellenques han buscat la victòria. A un minut i mig del final han empatat, 59-59. En el darrer minut han desaprofitat bones accions per anotar i fins i tot posar-se per davant, mentre que el Casademont ha estat més encertat i s’ha emportat el triomf per 65-61. Strautmane ha anotat 16 punts i Raventós 13.