ACB

Derbi calent amb grans urgències

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa i el Joventut afronten (18 h, Movistar) un duel calent al Nou Congost en què els manresans necessiten sumar i els badalonins volen tenir intensitat 40 minuts

El Baxi i el Joventut disputen avui (18 h, Movistar) al Nou Congost un dels partits amb més rivalitat dels últims anys. Els manresans necessiten sumar victòries amb urgència i volen aprofitar la pressió de la seva afició per tombar els verd-i-negres igual com fa 15 dies contra el Baskonia. La Penya arriba amb l’MVP del novembre Tomic i entre els vuit millors però sense haver trobat encara la regularitat de joc i sobretot agressivitat i ambició.

El tècnic del Baxi, Pedro Martínez, va passar el favoritisme a la Penya: “No soc optimista respecte a les possibilitats que tenim de guanyar, però m’agafo com a exemple el partit contra el Baskonia; mantenen el bloc de l’any passat, amb Tomic com a MVP del mes en una posició que tenim dèbil.”

Per la seva banda, l’aler de la Penya Joel Parra sap què es trobaran: “Intentaran portar-nos a un nivell físic elevat i provocar-nos el màxim de pèrdues possible; hem d’estar molt ben mentalitzats.” La temporada passada el Baxi va fer una sortida de 16-0 i va guanyar (95-91). Aquest curs, en la semifinal de la Lliga Catalana, triomf verd-i-negre (96-89). Però han canviat moltes coses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)