ACB

El Barça ensopega contra el Monbus Obradoiro (76-74)

L’equip blaugrana fa excessives concessions defensives i té un dia negre en els triples (5/28), amb dinou llançaments des de més enllà de 6,75 m errats de forma consecutiva

El Barça ha ensopegat contra el Monbus Obradoiro (76-74) en un partit en què ha acabat pagant les concessions defensives i el seu desencert en els llançaments triples, amb un pobre bagatge de 5 de 28 després de fallar-ne fins a dinou de consecutius. L’equip blaugrana només ha guanyat el primer quart (22-28, 18-15, 19-15 i 17-16) i en un final a cara creu Mirotic ha fallat el llançament que hauria forçat la pròrroga. És la tercera derrota del Barça en deu jornades de lliga.

Tot i la bona aportació de Mirotic en la posada en escena (8 punts per un parcial de 9-12), a Saras Jasikevicius no li agradava les concessions defensives del seu equip i ha demanat temps mort quan el rival ja havia empatat a 14. Guerrero continuava fent mal a la zona, però el Barça ha agafat impuls després d’una recuperació de Paulí i dos triples de Tobey i Laprovittola (22-28). En el segon quart la defensa local s’ha endurit. L’equip blaugrana tenia problemes per veure cistella i l’encert de Robertson i Blazevic per part del conjunt gallec ajustava les diferències fins al 31-32. Mirotic i Laprovittola han tornat a pista i si més no el Barça ha arribat al descans amb un mínim avantatge (40-43).

L’Obradoiro ha prosseguit la remuntada després de la represa. El conjunt blaugrana continuava donant excessives facilitats defensives i l’equip local, amb els germans Phil i Thomas Scrubb al comandament, capgirava el resultat i obria una petita escletxa (57-52). El Barça no tenia el dia en els llançaments triples, li faltava fluidesa en atac, però arribava al quart definitiu amb el resultat totalment obert (59-58). La sequera blaugrana, que ha arribat a fallar 19 triples consecutius, continuava i l’Obradoiro s’envalentia (69-62). Després de tanta insistència, Higgins i Satoransky han anotat des de més enllà dels 6,75 m i el resultat s’ajustava (71-70) a només 2:02 pel desenllaç. Dos tirs lliures de Laprovittola tornaven avançar el Barça (73-74). Només restaven 41 segons. Phil Scrubb, en una acció de tres punts, replicava (76-74) i amb 5,4 segons de joc Mirotic ha fallat el llançament final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)