NBA

Els Dallas Mavericks agafen aire al Madison Square Garden

El 15-41 del tercer quart, decisiu

La victòria dels Dallas Mavericks a la pista dels Knicks (100-121) és un baló d’oxigen per als texans, que encadenaven cinc desfetes en els últims sis partits, la darrera de les quals contra els Pistons a la pròrroga (131-125). El triomf s’explica pel 15-41 del tercer quart, en una nit en què Luka Doncic acaba amb 30 punts i Tim Hardaway Jr. amb 28 acreditant 8/13 triples contra el seu exequip. Els Mavs en fan 24, la tercera millor marca d’un visitant al Madison Square Garden, després dels Celtics el maig passat (27) i els Bucks fa un any (26). El conjunt de Nova York du sis desfetes en vuit partits.

Els Golden State Warriors també agafen aire amb la cinquena victòria en sis partits, aquesta contra els penúltims de la Conferència Oest, els Houston Rockets (120-101), amb Andrew Wiggins molt fi en el tir: 36 punts (8/10 triples). I els Milwaukee Bucks, que divendres es veien sorpresos pels Lakers (129-133) i que sense Giannis Antetokounmpo, Khris Middletoni Jrue Holiday –els tres amb descans– superaven els Hornets per 96-105.