Eurocopa

Un Joventut molt de casa

Eurocopa. La Penya, amb 9 jugadors del planter, juga a la pista del Cluj Napoca romanès al límit en el joc interior sense Howard ni Birgander

La Penya juga avui (a les 18.30 h DAZN) a la pista del Cluj Napoca amb un equip farcit de gent de la casa amb nou jugadors formats al planter i amb les absències de Howard i Birgander –operat amb èxit dilluns del dit de la mà dreta–, que limiten, i molt, el joc interior. Vives va tenir molèsties ahir. Duran ha convocat els joves del Prat Miguel Malik Allen i Jordi Rodríguez. La Penya, que arriba amb confiança després de guanyar el Barça i a les pistes del Fuenlabrada i del Manresa, vol sumar un triomf després de perdre el lideratge a Badalona contra el Bourg. El Cluj és un equip amb vells coneguts, com ara els ex ACB Cate (ex Madrid o ex Múrcia) o Meindl (ex Fuenlabrada) o l’ex verd-i-negre Patrick Richard i ha incorporat com a referent l’ex Eurolliga Gordic. Els romanesos només han perdut a casa -Venècia- i en la lliga domèstica són líders invictes (7-0).

LA PLANTILLA

9
del planter
tindrà avui Carles Duran a Romania
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)