Eurolliga

177 dies després torna Mirotic

Retorn al Palau. El montenegrí, tot i que Saras el dosifica, exhibeix el seu lideratge amb 17 punts en 21 minuts, però torna a estar massa sol i falten molts actors principals del Barça

Nikola Mirotic, que ja va tornar després de la lesió amb una exhibició a Berlín i amb un bon partit a la pista de l’Obradoiro, va tornar ahir al Palau Blaugrana davant dels aficionats 177 dies després de fer-ho contra el Madrid en la final de l’ACB. El montenegrí va sortir de titular i, tot i que Jasikevicius el va dosificar per no trencar-lo –en un altre partit hauria jugat més minuts–, el jugador va demostrar que ja té bones sensacions en atac: 17 punts amb 6/7 de 2, 1/2 triples, 2/3 lliures, 5 rebots i 21 de valoració.

Da Silva, també baixa

Abans de començar el matx es va confirmar que l’alemany tenia un procés gripal i que no jugaria. Es va afegir així a les baixes ja conegudes d’Abrines i Higgins –amb lumbàlgia– i també a la de Sergi Martínez, que encara està recuperant-se de l’operació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)