Eurocopa

Ellenson anota el triple guanyador al darrer segon (90-87)

Els verd-i-negres dominaven 84-76 però els italians han empatat a 6 segons pel final amb un triple

La Penya ha tallat la ratxa de dues derrotes seguides a Europa després de guanyar el Venècia, un dels favorits al títol, gràcies a un triple d’Ellenson a l’últim segon (90-87) i després que Nicolau hagués empatat amb un altre triple a 6 segons per acabar.

El tècnic Carles Duran ha sorprès d’inici situant el jove Miguel Malik Allen de titular per defensar Willis. I tot i que el nord-americà ha fet 11 punts el jove ha estat bé. La Penya ha reaccionat a la sortida explosiva italiana (7-16) gràcies als triples de Guy (3) i el domini de Tomic dins la zona (21-19). En aquesta fase Parra ha encadenat una sèrie de 5/6 triples que ha donat la màxima renda a la Penya al descans (49-44).

Al tercer quart s’ha mantingut la igualtat tot i que la Penya sempre ha anat per davant fins que a l’inici del darrer període ha aparegut Jayson Granger. L’exACB ha anotat deu punts seguits per liderar el parcial de 0-10 (69-74). El temps mort obligat de Carles Duran ha revolucionat els seus que han fet un parcial de 10-0 des de la defensa. Feliz, Guy i Parra han estat claus en aquesta fase amb Vives, Ribas i Tomic a la banqueta (79-74). Tres tirs lliures de Parra semblaven sentenciar (84-76) però un triple de Spissu i una cistella del base han posat emoció a 23 segons pel final (84-81). En un final d’infart Nicolau ha anotat un triple que semblava forçar la pròrroga. Però Busquets ha agafat la pilota a 6 segons pel final, ha creuat tota la pista, l’ha doblat a Ellenson que sobre la botzina ha anotat el triple guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)