Lliga femenina

Stephanie Watts, nou reforç del Cadí la Seu

La nord-americana va ser escollida en el número 10 del draft del 2021 de l’WNBA

La jugadora nord-americana, nascuda el 12 d’abril del 1997, és una de les seleccionades en primera ronda del WNBA Draft del 2021, concretament en la desena posició. Escollida per Los Angeles Sparks, va acabar sent Chicago Sky les que es van acabar fent-se amb els seus serveis, amb qui va debutar a la WNBA. Un cop finalitzada la seva etapa en la universitat de North Carolina, Stephanie Watts va emprendre la seva carrera professional fent el salt a la WNBL australiana incorporant-se als Sydney Flammes on, malauradament, va caure greument lesionada del genoll dret. En el seu debut a la WNBL, havia anotat 16 punts i capturat 5 rebots. Un any després, Stephanie Watts ha tornat a recuperar les seves millors sensacions com a jugadora de la mà dels Cangrejeras de Santurce, de la lliga de Puerto Rico. Una vegada el seu equip va caure eliminat en el cinquè partit de les semifinals pel títol de lliga, acordava amb Cadí La Seu la seva arribada a La Seu d’Urgell on debutarà a la Lliga Femenina Endesa i a l’Eurocopa. Es tracta d’una jugadora que pot ocupar la posició de base i d’escorta, aquesta darrera d’una manera més natural, i que destaca per la seva verticalitat per córrer la pista i la seva gran capacitat anotadora, tant penetrant com amb el tir exterior en estàtic.

El Benfica, rival

El Benfica, campió del grup G amb 5-1 en la primera fase, serà el rival del Cadí la Seu en la primera eliminatòria de play-off de l’Eurocopa. S’enfrontaran el 5 de gener al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell. El segon partit es jugarà el dia 12 a Lisboa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)