ACB

La Penya passa com un cicló per Fontes Do Sar (74-91)

Els verd-i-negres encadenen cinc victòries seguides a l’ACB el dia que ha reaparegut Birgander

La Penya ha encadenat la cinquena victòria seguida a l’ACB i encadena tres triomfs de mèrit a tres pistes de màxima dificultat: Fuenlabrada, Manresa i Santiago de Compostel·la. La Penya ha anat per feina (74-91) i ha agafat 17 punts de renda als primers sis minuts amb uns percentatges brutals (5/8 de dos i 3/5 triples) mentre els gallecs han estat negats (1/5 de dos i 0/5 triples). La diferència s’ha disparat fins els 20 punts (7-27). L’Obradoiro s’ha situat en zona 2-3 i això ha encallat el Joventut que ha encaixat un 11-2 (18-29). Però quan els de Carles Duran han trobat el camí per trencar la zona han tornat a eixamplar la renda fins els 23 punts del descans amb Guy castigant des de la llarga distància (24-47).

Al tercer quart la Penya ha arrencat amb dos triples seguits de Feliz i Parra que han deixat clar que els verd-i-negres no baixarien el llistó (26-53). La resta del matx ha estat de pur tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)