Eurolliga

Jasikevicius: “Rivero li dona moltíssim caràcter i duresa al València Basket”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha afirmat aquest dijous que el cubà Jasiel Rivero li dona “moltíssim caràcter i duresa” al València Basket, el proper rival del conjunt blaugrana en l’Eurolliga. “Per a mi, Rivero és un dels seus homes més importants. Els dona moltíssim caràcter i duresa. Espero un València diferent al que ens vam enfrontar en la Lliga Endesa, sobretot per Rivero, que no va estar en el primer partit”, ha assegurat el tècnic lituà des del pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Jasikevicius ha destacat el bon moment del València Basket, sobretot en la parcel·la ofensiva: “Estan ficant molts punts en els últims cinc partits, en un gran moment de forma. És un equip que pot guanyar qualsevol. El València està molt millor ara que en el nostre últim partit”. “Hem tingut una mica de descans després d’una setmana exigent. Encarem el partit sabent que haurem d’estar a un gran nivell per guanyar aquí”, ha afegit ’Saras’.

El tècnic del Barça ha subratllat la necessitat de seguir en la línia de la setmana passada: “Sobretot a nivell defensiu. Als entrenadors ens agrada guanyar des de la defensa. N’hem guanyat alguns des de l’atac, que també, però quan ens posem a defensar així de fort som molt difícils de guanyar”. “Estan per viatjar. Com sempre en l’últim mes, viatgem amb 13 o 14 jugadors i ho estem decidint tot en l’hora abans del partit. Cal anar amb compte”, ha assegurat sobre la situació de l’aler Álex Abrines i l’escorta Cory Higgins, que tornen a la convocatòria.

Kalinic: “Està jugant molt bé ofensivament”

L’aler del Barça Nikola Kalinic ha destacat que el València Basket, rival del conjunt català aquest divendres a l’Euroliga, està jugant “molt bé en atac”, per la qual cosa els blaugrana hauran de parar esment a la defensa i intentar controlar el ritme de la trobada. “Els coneixem. Juguem contra ells moltes vegades. Són un equip molt anotador, sobretot en els últims partits estan jugant molt bé ofensivament. Hem de controlar això i també el ritme. Jugar dur en defensa. Si fem això, amb sort traurem un bon resultat”, ha afirmat aquest dimecres el jugador balcànic. L’aler serbi destaca la polivalència del joc interior de l’equip ’taronja’: “Tenen moltes opcions amb els grans. Poden canviar, jugar el bloqueig i continuació o el bloqueig i obertura amb tots els jugadors. Dubljevic, Rivero, Pradilla... Així que això serà un aspecte tàctic que haurem d’ajustar”. “Nosaltres també estem en un bon moment de forma. Amb algunes lesions, és cert, però al final estem començant a conèixer el sistema, a entendre-ho, i estem jugant millor cada setmana”, ha reivindicat Kalinic.

Finalment, el jugador blaugrana ha destacat la dificultat de guanyar en el camp del València Basket: “Sempre tenen bons equips. Són un equip molt dur de batre a La Fonteta. Estan jugant un molt bon bàsquet, molt ofensiu, i els respectem molt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)