Lliga femenina

El Barça CBS, a la copa

Bàsquet. Lliga Femenina. El Cadí es queda sense el torneig del KO; el Saragossa, el València, l’Spar Girona, el Perfumerías i l’Araski ja tenen bitllet

El Barça CBS s’ha convertit en la gran revelació de la Lliga Femenina i quan encara queda una jornada per acabar la primera volta –juga demà al fortí del Juan Carlos Navarro contra l’Spar Gran Canària (19 h)– ja s’ha assegurat ser present en la copa. Ho farà al costat dels grans de la competició, com són el Casademont Saragossa, el València, l’Spar Girona, el Perfumerías Avenida i l’Araski, amb uns pressupostos que estan a anys llum de les blaugrana. El tècnic, Isaac Fernández, ha aconseguit fer el còctel d’experiència, joventut i ambició per establir una gesta en el debut de les de Sant Feliu de Llobregat a l’elit. El factor pavelló Juan Carlos Navarro ha estat clau.

D’altra banda, el que no serà entre els vuit escollits serà el Cadí la Seu, que està immers a sortir de la zona calenta en una primera volta on la mala sort ha estat la tònica predominant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)