ACB

El Baxi Manresa es complica la vida contra un rival directe (65-72)

Els manresans han cedit contra el Casademont Saragossa qui li treu un triomf a la classificació

El Baxi Manresa s’ha complicat la vida en el seu camí cap a la permanència després de punxar contra el Casademont Saragossa, un rival directe (65-72). Els de Pedro Martínez han perdut una renda de 15 punts en una segona part on han topat amb una defensa zonal que els ha fulminat.

Els manresans han saltat a la pista molt mentalitzats del què havien de fer i amb màximes revolucions. Tres triples seguits li ha donat ràpidament avantatge (11-3) amb Ferrari i Jou (5 punts) com a màxims exponents. A ells se li han sumat Vaulet i Harding i els de Pedro Martínez han agafat un màxim avantatge de 15 punts (40-25). Únicament el jove Aday Mara (6 punts) ha estat al seu nivell en un equip aragonès amb massa individualitats. A la segona part el Saragossa, instaurat en una defensa zonal, ha sortit llançat amb Wright (4 punts) i Mara (4) liderant la reacció i un triple de Simanic ha provocat el temps mort del Baxi (44-40). El mateix serbi ha situat els aragonesos a dos punts (44-42). Yusta ha culminat la remuntada amb una esmaixada en contracop davant un Baxi sense encert en el tir exterior davant la zona (53-54). Mentre els manresans portaven 1/14 triples des del segon quart Jovic ha allargat la ratxa aragonesa amb un triple (53-58). Yusta ha encès les alarmes amb una nova recuperació i esmaixada en contracop liderant un 0-12 (53-60). Dani Pérez, amb un triple, Robinson i Vaulet han canviat la dinàmica amb un 7-0 (60-60). Però el Saragossa ha tornat a agafar avantatge amb un 1-10 amb dos triples de Jessup i Sant-Roos que han sentenciat (61-70).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)