ACB

De base a base: Sàbat-Colom

Bàsquet. ACB. El tècnic ajudant del Bàsquet Girona destaca l’esforç de l’andorrà en defensa i en atac, “la seva lectura en el blocatge directe, la capacitat de passada i l’encert en tirs sobre bot”

No és casualitat que el pas endavant del Bàsquet Girona, que ha guanyat tres dels darrers quatre partits i ha sortit del pou de l’ACB, coincideixi amb el pas endavant de Quino Colom. El base andorrà ha fet en els darrers quatre duels unes estadístiques brillants, amb 17 punts, 18 de valoració i 13/29 triples. Aquesta temporada té unes mitjanes de 10,3 punts, 37% en triples, 4 assistències i 11,6 de valoració. L’altre gran referent, Marc Gasol, no va fer cap cistella, però està fent moltes altres coses per l’equip.

Una de les persones que millor pot valorar el que està fent Quino Colom és el tècnic ajudant Albert Sàbat, un referent en la direcció de joc durant tota la seva trajectòria. El de Llagostera destaca que Quino no només està liderant l’equip, sinó que està fent un pas endavant en defensa: “Està adaptat i fa un esforç en el tema defensiu i en atac fent el que sempre ha sabut fer molt bé de lectures del blocatge directe amb capacitat de passada que sempre ha tingut i també de la capacitat d’anotar.” Sàbat també hi va afegir ahir que està amb confiança i que això li permet explotar els seus registres ofensius: “En partits que ha fet més punts ha tret profit de les defenses de rivals que no volien ser tan agressius en el blocatge directe sigui per la seva filosofia defensiva o no volien alliberar algun jugador nostre i això li ha permès ser més incisiu en penetracions i també en el tir exterior sobretot.” Per al tècnic ajudant d’Aíto la presència de Quino Colom i el seu talent el fan un base únic: “L’experiència que té i la lectura que té en joc han fet que estigui jugant a un nivell brutal.”

A Granada es podria endarrerir l’horari del matx

El partit que ha de jugar el Girona a la pista del Granada, que ha aconseguit la cessió del blaugrana Caicedo, el pròxim 21 de gener podria patir un canvi d’horari per la coincidència amb el partit de futbol de la Lliga Smarbank entre el Granada i l’Eivissa. A hores d’ara el partit ACB està posat a les 18 h i el de futbol, a les 18.30 h. Les dues instal·lacions són a tocar i la gent aniria al futbol en lloc del bàsquet. La decisió és de Movistar. S’ha demanat jugar a les 20.45 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)