ACB

Guy falla el triple guanyador al darrer segon (84-83)

Els verd-i-negres han desaprofitat una ocasió d’or per poder guanyar a Vitòria

El Joventut ha perdut una oportunitat d’or de guanyar a Vitòria (84-83) on ha tingut el triple guanyador de Guy però ha errat a l’últim segon.

La Penya ha arrencat amb Miguel Malik Allen de titular i tutejant el Baskonia gràcies a l’encert de Tomic. Però Darius Thompson ha castigat molt a Feliz amb 7 punts seguits (12-7). La poca intensitat ha fet que els vitorians han agafat un màxim avantatge de 10 punts (25-15). Els de Carles Duran han reaccionat amb un parcial de 0-7 (25-22). Els verd-i-negres s’han mantingut el frec a frec en el marcador fins el 37-36. Al descans 39-38. Tomic, exhibició amb 14 punts i dominant la zona.

Al tercer quart la Penya s’ha posat per davant amb una cistella de Tomic (39-40) però el Baskonia ha endossat un parcial de 8-0 amb dos triples (47-40). La reacció de la Penya ha arribat amb el despertar de Guy que ha anotat tres triples seguits (64-61) aprofitant els minuts de què ha disposat sense el lesionat Ribas. A 5:32 pel final Ellenson ha situat la Penya per davant amb dos tirs lliures (71-72). Feliz ha anotat un 2+1 (71-75). Els vitorians han reaccionat (75-75). El Joventut però ha estat molt sòlid en el joc buscant Tomic i ha agafat cinc punts (75-80). Parra ha perdonat amb una entrada a cistella passada còmoda que hauria estat la sentència i els vitorians han posat pressió amb un triple de Marinkovic (80-81). Tomic ha anotat (80-83) i Marinkovic ha fet una penetració (82-83). En l’últim atac Gedriaitis ha rebut la falta després del triple de Parra que hauria sentenciat. El lituà ha posat el Baskonia per davant (84-83) a 6,3 segons pel final. En l’últim atac Guy ha fallat el triple guanyador.