Eurocopa

Feliz dona un triomf agònic a la Penya al darrer segon (83-82)

Els verd-i-negres, perjudicats pel àrbitres, no han pogut recuperar el ‘bàsquet-average’ de 9 punts

La Penya ha superat el Bursaspor (83-82) gràcies a un tir lliure de Feliz a 1,5 segons pel final en un darrer minut agònic on la Penya hav vist com el Bursaspor l’ha empatat amb un 0-8 final (82-82). La Penya ha fet una gran segona meitat on Kyle Guy s’ha reivindicat amb 25 punts i 5/8 triples juntament amb Tomic (21). Els de Carles Duran no han pogut guanyar el bàsquet-average perquè havia perdut de nou punts (81-72). L’arbitratge als últims minuts ha estat lamentable perjudicant a la Penya..

Els verd-i-negres, amb Ventura ofegant Bitim, han començat a remolc del Bursaspor sobretot per la manca d’intensitat de la Penya. Però la reacció ha arribat amb domini de Tomic dins la pintura (8 punts). Un triple de Guy, de nou amb protagonisme sense Ribas, ha servit per capgirar el marcador (30-29). Al descans tot obert (37-33).

Al tercer quart la Penya, amb el pivot croat fent absolutament el què volia, ha agafat un màxim avantatge de 7 punts amb un bon Guy (53-46). El nord-americà ha tingut minuts de fantasia per donar la màxima del matx (68-56). El partit ha arribat a un final igualat (76-70) però el cinquè triple de Guy a 59 segons pel final semblava sentenciar (81-72). Però una suma d’errors han fet que els turcs hagin empatat a 6,6 segons pel final després d’una errada de Tomic (82-82). Feliz ha assumit la responsabilitat, ha creuat tota la pista i ha rebut una falta a 1,5 segons pel final. El dominicà ha anotat el primer tir lliure (83-82) i ha llançat a fallar el segon sense donar temps als turcs a guanyar.