ACB

Li han perdut el respecte

ACB. El Baxi Manresa perd contra l’Unicaja en la pròrroga amb decisions arbitrals que el perjudiquen en moments clau, com a Santiago de Compostel·la

Baxi Manresa 94 Unicaja 98

BAXI MANRESA:Ferrari (9), Dani Pérez (12), Jou (9), Robinson (19), Geben (10) –cinc inicial–, Harding (13), Steinbergs (12), Waczynski (2), Dani Garcia, Sagnia i Vaulet (8). 26/46 de 2. 8/20 triples (3 Dani Pérez, 2 Ferrari, 1 Harding, 1 Steinbergs i 1 Jou). 18/25 lliures. 43 rebots (9 Robinson). 22 assistències (9 Dani Pérez) i 109 de valoració (24 Robinson).UNICAJA MÀLAGA:Alberto Díaz (3), Carter (9), Barreiro (2), Thomas (3), Kravish (8) –cinc inicial–, Osetkowski (10), Ejim (4), Kalinoski (20), Djedovic (14), Perry (21) i Sima (4). 21/42 de 2. 13/37 triples (5 Kalinoski, 2 Djedovic, 2 Perry, 1 Osetkowski, 1 Díaz, 1 Carter i 1 Thomas). 17/22 lliures. 38 rebots (11 Kravish). 16 assistències (5 Díaz) i 101 de valoració (22 Perry).PARCIALS:31-20, 15-31 (46-51); 21-18 (67-69) i 19-17 (86-86). Pròrroga: 8-12 (94-98).

El Baxi Manresa clarament ha millorat però no obté encara el premi en forma de triomf. Ahir va tenir massa contratemps –lesió de Waczynski (només va jugar 11 minuts), eliminat per faltes Geben a set minuts del final, tres pèrdues clau en el darrer minut...–. Però el que és inacceptable és que, igual com va passar a Santiago de Compostel·la, els àrbitres van perjudicar decisivament els manresans. Ahir van ser Benjamín Jiménez, Rafael Serrano i Andrés Fernández Carretero que es van empassar una antiesportiva sobre Dani Pérez a sis segons del final dels quaranta minuts amb 85-86 i sobretot una tècnica a Robinson per simulació quan era una clara falta en atac de Perry. A un equip com el Manresa d’enguany, ja tocat, només falta que elements externs el rematin. Així és molt difícil aixecar-se tot i que ho està fent i l’afició del Nou Congost ha d’estar orgullosa, ara sí, del seu equip.

Ahir després d’un primer quart impecable (31-20) els malaguenys van clavar cinc triples seguits per entrar en el matx (47-51). El segon temps va ser de màxima igualtat contra un Unicaja que té un equipàs, amb els ex-Manresa Sima i Ibon Navarro i sense Brizuela. Tot i així els manresans, amb intensitat i amb un gran Robinson, ho va tenir a tocar al final. Li va faltar una mica, molt poc, però de moment el premi no arriba i tanca la primera volta amb només tres triomfs. Pròxim partit a l’ACB, el Madrid. Abans dimarts el Lietuvos Rytas a la FIBA Champions a Manresa.

ELS VESTIDORS

No soc jo qui ha de valorar l’actuació arbitral, crec que tothom ha vist el partit; ens ha faltat rematar el matx
Pedro Martínez
TÈCNIC DEL BAXI MANRESA
L’arbitratge no ens està respectant; ens estan perjudicant greument els últims partits en moments puntuals i delicats
Jordi Serracanta
PRESIDENT DEL BAXI mANRESA

El Tenerife és el quart cap de sèrie de la copa

El Lenovo Tenerife es va assegurar ahir ser el quart cap de sèrie en el sorteig que es farà demà a Badalona en els emparellaments dels quarts de final. Els canaris acompanyaran el Real Madrid, el Barça i el Baskonia com a caps de sèrie. A hores d’ara només tenen assegurat el bitllet l’Unicaja i el Joventut i avui es coneixeran els altres dos clubs classificats. D’altra banda, ahir es va anunciar el canvi d’ubicació del sorteig de la copa que s’havia de fer al Teatre Zorrilla de Badalona però al final es farà al BCIN, Centre Internacional de Negocis de la ciutat (12 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)