ACB

El Joventut-Baskonia i el Barça-Unicaja, emparellaments de quarts en la copa

Els dos equips catalans transiten per parts diferents del quadre. Si superen la primera eliminatòria, els verd-i-negres se les heuran amb el vencedor del Tenerife-Gran Canània, i els blaugrana amb el guanyador del Real Madrid-València

El Joventut-Baskonia i elBarça-Unicaja seran els enfrontaments de quarts de final dels dos equips catalans en la copa del rei, que es disputarà al Palau Olímpic de Badalona del 16 al 19 de febrer. Els dos conjunts transitaran per parts diferents del quadre i per tant podrien coincidir en una hipotètica final. Si la Penya supera el Baskonia s’enfrontaria al vencedor del derbi entre el Lenovo Tenerife-Gran Canària. Aquests dos partits es disputaran el divendres 17 de febrer. En l’altre part de la copa, que començarà el dijous 16, el Barça, si supera el primer escull, se les heurà amb el guanyador del Real Madrid-València. Jordi Villacampa i Juanma López Iturriaga han exercit de mans innocents en el sorteig que s’ha fet en el BICN, al Centre de Convencions i Negocis de Badalona.

Sorteig de la minicopa

Aquest migdia també s’ha fet el sorteig de la minicopa, que es farà al poliesportiu de Llefià, del 15 al 19 de febrer. Tant el Joventut com el Barça jugaran al grup A, juntament amb l’Unicaja i el Gran Canària. El grup B el formaran l’UCAM Múrcia, el València, el Real Madrid i el Betis. Després de la lligueta, es conformaran les semifinals i la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)