ACB

Sense final Barça-Madrid

Bàsquet. Copa. El sorteig deixa els favorits a la mateixa part del quadre amb els blaugrana contra l’Unicaja i l’amfitriona Penya contra el Baskonia

Per fi després de moltes edicions on el Barça i el Madrid han anat per diferents parts del quadre i només es podien trobar a la final, en l’edició de Badalona no serà així. Sí que hi pot haver, en canvi, una final catalana si els blaugrana i l’amfitrió Joventut passen eliminatòria. No es troben en una final des del 1987 i no hi ha una final catalana des del 1996: TDK Manresa-Barça. Els blaugrana se les hauran amb un dels equips més en forma, com és l’Unicaja mentre que la Penya es veurà les cares amb el Baskonia contra el qual va perdre fa deu dies a Vitòria. L’última vegada que els verd-i-negres van eliminar el Baskonia va ser el 2019 en els quarts de final en un partit històric de Laprovittola, que va acabar amb 36 punts (rècord d’un verd-i-negre en el torneig del KO) i 51 de valoració, rècord en la copa. En el sorteig, que es va celebrar al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) hi va haver, a més de presidents i directors esportius dels vuit equips ACB, representants dels clubs de bàsquet badalonins i d’entitats en un acte pensat que sigui per a tota la gent de Badalona 38 anys després de l’última copa (1985) que va viure la ciutat i on només jugaven quatre equips.

Barça i Penya, junts al grup de la Minicopa

Un dia abans que comenci la copa ACB, arrencarà al pavelló de Llefià la Minicopa. El sorteig d’ahir ha emparellat la Penya i el Barça al grup B amb el Gran Canària i l’Unicaja. Al grup A hi haurà el Madrid, el Múrcia, el València i el Betis. Els dos primers classificats després de la lligueta jugaran les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)