FIBA Champions

El Baxi Manresa ja convenç en la seva estrena al Top16 (82-69)

Els de Pedro Martínez han trencat el matx a l’inici del tercer quart agafant 16 punts de renda (53-37)

El Baxi Manresa, sense Waczynski, ha debutat al Top16 de la FIBA Champions League amb un triomf convincent contra el Rytas (82-69) a qui, a més, li ha tret un bon bàsquet-average que pot ser clau en una competició curta. Els manresans agafen així confiança i confirmen la millora que ja van mostrar sobretot contra l’Unicaja a l’ACB. Robinson (18 punts), Steinbergs (16), Harding (14) i Ferrari (12), els més destacats. El pròxim compromís contra el Madrid però és una altra història.

Els de Pedro Martínez han arrencat el matx topant amb un Marcus Foster imparable amb 17 punts ja a la primera meitat. Després d’una fase d’igualtat (22-21) el Baxi Manresa ha fet un parcial de 9-0 després d’un triple de Steinbergs (31-21). Els manresans s’han mantingut fins al descans per davant (45-37). La sortida del tercer quart ha estat explosiu agafant 16 punts de diferència (53-37) després d’un 2+1 de Steinbergs. A partir de llavors els manresans ja han anat gestionant l’avantatge fins al tram final. Dimecres vinent el Baxi Manresa tornarà a jugar al Nou Congost contra el principal favorit del grup, el Telekom Bonn alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)