NBA

Lesió de Doncic a l’inici del Mavs-Suns (95-99)

LeBron James (Lakers)i Giannis Antetokounmpo (Bucks), capitans de l’All Star

Luka Doncic té un esquinç al turmell dret, per la trepitjada a Mikal Bridges a l’inici del partit dels Dallas Mavericks a la pista dels Phoenix Suns, amb triomf visitant per 95-99 tot i la baixa de l’eslovè gràcies als 36 punts (5/6 triples) d’Spencer Dinwiddie. Pels locals, sense Devin Booker, 22 punts de Chris Paul i 19 i 20 rebots de Deandre Ayton, a qui Dwight Powell pispava un rebot a 12 segons per tancar el marcador des del tir lliure.

LeBron James (Los Angeles Lakers)i Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) son els capitans de l’All Star del 19 de febrer a Salt Lake City per ser els jugadors amb més vots. James iguala el rècord de Kareem Abdul-Jabbar amb 19 presències al partit de les estrelles i està a 158 punts dels 38.387 de Jabbar. Nikola Jokic (Denver Nuggets), Stephen Curry (Golden State Warriors), Luka Doncic (Dallas Mavericks) i Zion Williamson (New Orleans Pelicans) completen el cinc inicial de l’Oest i Jayson Tatum (Boston Celtics), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Kyrie Irving (Brooklyn Nets) i Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers) el de l’equip d’Antetokounmpo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)