Lliga femenina

El Barça CBS no es pot refer d’un mal inici de partit i cau derrotat

Les blaugrana perden a la pista del Bembibre per 77-65

El Barça CBS ha estat derrotat de manera clara en la seva visita a la pista del Bembibre i ha perdut per 77-65. El conjunt blaugrana ha fet un mal inici de partit i ja no s’ha pogut refer. El conjunt blaugrana s’ha encallat en atac amb el 14-16, i entre el final del primer quart i l’inici del segon ha encaixat un parcial de 17-0, i el conjunt de Lleó s’ha distanciat fins el 31-16. Al descans el Barça perdia de 21 punts, 41-20. En la segona meitat les blaugrana ho han intentat, però han arribat a perdre de 24 punts (74-57) i només en els darrers minuts han pogut maquillar una mica el resultat. Hamblin ha anotat 16 punts i Anderson 15.