ACB

La Penya, amb protagonisme jove, s’exhibeix a Bilbao (51-70)

Els verd-i-negres han arribat a dominar de 25 punts (45-70) en un monòleg a la segona part

La Penya s’ha exhibit a Miribilla on ha arrasat un rival directe com el Bilbao, contra qui havia perdut de cinc punts a Badalona, amb una demostració de força de tot l’equip (51-70).

Els verd-i-negres han començat dominant amb Ante Tomic sent l’amo i senyor dins la pintura (12 punts) i carregant amb tres faltes a Withey. A més, Malik Allen ha entrat per un desencertat Hellenson i el jove del planter ha encadenat sis punts seguits. Carles Duran ha situat a pista un equip físic amb Feliz, Ventura, Allen i Birgander juntament amb Guy i això ha ofegat els bascos que han vist com la Penya ha agafat 10 punts de renda (24-34). El despertar de Smith però amb 11 punts seguits amb cistelles de molt talent han deixat el matx obert al descans (29-35). Al tercer quart la Penya ha fet un autèntic recital sobretot defensiu per anul·lar el Bilbao. Ventura ha ofegat a Smith que no ha anotat cap punt mentre en atac col·lectivament els de Duran han arrasat (39-59). El darrer quart ha estat per divertir-se amb Miguel Malik Allen segellant la jugada del partit amb una esmaixada després d’una assistència de Vives llançant al taulell on ha rebotat la pilota. Han jugat els joves Jordi Rodríguez i ha debutat l’italià Okeke.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)