ACB

Aíto García Reneses

Entrenador del Bàsquet Girona

“Hem fet un partit digne i un segon quart impressionant”

La ratxa de victòries es va trencar, però no l’evolució de l’equip tal com la veu Aíto García Reneses. “No en tinc cap dubte. I que a un equip com el Barça li creem dificultats és un senyal més”, explicava a la sala de premsa el tècnic del Bàsquet Girona, després del partit amb més afluència a Fontajau del club en l’ACB. “Hem fet un partit digne i un segon quart impressionant, amb un gran treball i, a sobre, amb encert.”

En la valoració global, hi té pes, naturalment, l’entitat del rival: “Ells tenen tiradors, bases, pivots... Nosaltres tenim una mica de tot, però menys. Però aquí del que es tracta és que cada dia puguem fer una mica més i estiguem preparats per acceptar la derrota i intentar estar millor cada dia, com ha passat durant tota la temporada. I en aquesta línia, crec que avui no és una excepció”, va apuntar el tècnic. “No em queixo per a res de l’equip.”

Aíto va valorar també el paper de Kameron Taylor, que va tornar a ser el jugador més ben valorat dels locals: “És un jugador i una persona extraordinària. S’entrena fort, juga amb esforç, sap fer una mica de tot. Estem molt contents amb ell.”

Jasikevicius, satisfet

“Volia felicitar els nois i l’afició. Era important guanyar després de la derrota de dijous [contra el Madrid en l’Eurolliga]. Hem d’estar molt contents amb molts minuts del partit. Hem començat molt bé; després, hem perdut una mica de ritme i, a partir del tercer quart, hem jugat molt millor, sabent què havíem de fer, sobretot en defensa”, va dir Saras Jasikevicius, que va destacar l’encert en els triples en el tercer quart i, sobretot, el de Mirotic (4/5). “És bo que a Mirotic li entrin, perquè fa temps que ho treballa. Hem fet un pas endavant en això.” El lituà va valorar la reacció –“s’ha de reaccionar sempre”– i hi veu marge de creixement: “Crec que podem millorar molt. Ve la copa i partits molt importants de l’Eurolliga i s’ha de fer un pas endavant. L’equip s’està esforçant.”

L’EQUIP

“S’ha d’intentar millorar una mica cada dia, i no és una excepció. No tinc cap queixa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)