ACB

El Baxi Manresa no pot resistir l’encert del Real Madrid (69-94)

Els manresans encaixen la cinquena derrota consecutiva a l’ACB

El Baxi Manresa ha estat superat completament pel gran encert del Real Madrid que l’ha portat a guanyar per 69-94. El conjunt blanc ha acabat amb un 73 per cent d’encert en tirs de dos i malgrat que no ha tingut cap jugador que hagi destacat anotant –Hezonja i Musa 12–, onze dels dotze que han jugat han sumat punts. El conjunt manresà ha encaixat la seva cinquena derrota seguida a la lliga. Harding ha anotat 21 punts.

Els primers minuts de partit han estat un enfrontament de Harding contra el Madrid, ja que el jugador manresà ha anotat els primers 11 punts del seu equip (11-15). El conjunt blanc s’ha mostrat molt encertat en el tir amb uns grans percentatges, i ha començat a agafar avantatge. El Real Madrid ha trencat l’enfrontament en l’inici del segon quart amb un parcial d’1-12 (23-44) i a quatre minuts del descans ha aconseguit la seva màxima avantatge del primer temps de 22 punts (29-51). Al descans s’ha arribat amb un 36-57 pels blancs.

En l’inici de la segona meitat el Manresa ha mostrat un bon joc i ha retallat un xic les diferències, però el conjunt blanc s’ha tornat a entonar en atac i ha arribat al final del tercer període amb 27 punts de marge, 49-76. En els darrers deu minuts el Real Madrid ha mantingut el seu domini, ha arribat a la màxima avantatge de 31 punts (56-87) i s’ha emportat la seva quarta victòria consecutiva per 69-94 que el tornen a situar en el primer lloc de la taula.