Eurocopa

El Cadí la Seu fa història en un final de partit espectacular i jugarà els quarts de l’Eurocopa (77-65)

Un parcial de 0-11 en els darrers tres minuts dona la classificació a les urgellenques. S’enfrontaran al Galatasaray

El Cadí la Seu s’ha classificat pels quarts de final de l’Eurocopa després d’un final de partit impressionant a la pista del Flammes Carolo en el que ha perdut per 77-65, 12 punts de diferència. Les urgellenques tenien 18 punts d’avantatge del partit d’anada i han acabat superant l’eliminatòria de vuitens per 6 punts. El seu rival en els quarts serà el Galatasaray Cagdas turc.

El Flammes Carolo ha iniciat el partit amb molt de ritme i molt d’encert (7-0) i el Cadí la Seu no ho ha pogut tallar. El conjunt francès s’ha situat onze punts per sobre (21-10) en aquest primer quart i en el segon ha anat ampliant el seu avantatge fins aconseguir donar la volta a l’eliminatòria i posar-se per davant. El conjunt urgellenc tenia 18 punts de marge del partit d’anada i a tres minuts del descans ha arribat a perdre de 19 amb el 38-19, un punt per sota en el global dels vuitens de final. Les pèrdues de pilota i les errades en els triples, 0 de 9 d’entrada, han costat molt car a les urgellenques. Cinc punts seguits de Bahí han tallat la progressió de les franceses i han tornat a situar al Cadí la Seu en l’eliminatòria. El conjunt de Jordi Acero ha arribar al descans perdent de 16 punts, 47-31, i amb dos d’avantatge en els vuitens.

En el tercer període Tunstull ha sortit a jugar malgrat que no està del tot recuperada dels seus problemes físics i Watts ha començat a anotar punts (9), cosa que no havia fet en tota la primera meitat. El Cadí la Seu ha fet uns bons minuts i després d’un triple de Bahí s’ha situat a només vuit punts per sota (54-46). Després les urgellenques s’han quedat sense anotar fins al final del període i el Flammes s’ha tornat a escapar en el marcador (61-46). En el darrer quart el conjunt francès ha començat dominant clarament i s’ha situat amb un 77-53, 24 punts d’avantatge i 6 per sobre en l’eliminatòria a tres minuts del final del partit. Les jugadores del Cadí la Seu han posat a sobre la pista tot el que tenien, ganes, encert i lluita, han fet un espectacular parcial de 0-12 final, amb tres triples, dos seguits de Bahí i un de Wats, i malgrat perdre per 77-65, 12 punts, han passat als quarts de final per 6 punts de marge.