ACB

La Penya trenca el Baxi Manresa amb un 17-2 al darrer quart (73-65)

El tècnic manresà Pedro Martínez ha estat expulsat per protestar

La Penya ha superat el Baxi Manresa (73-65) derbi que ha estat igualat fins a 5 minuts pel final quan els verd-i-negres han fet un parcial de 17-2 amb expulsió de Pedro Martínez.

Robinson ha obert el marcar amb quatre punts seguits (0-4) però ràpidament els verd-i-negres han reaccionat (8-0). Harding ha estat molt encertat i això ha permès que els manresans obrissin forat en el marcador amb un 2-11 de sortida de segon període (22-27). Però el desencert del Baxi Manresa des de la llarga distància en tirs lliurats ha estat increïble (2/16) i això ha mantingut viu un Joventut que, tot i un 2/9 en tirs lliures, ha acabat el primer temps amb un 9-0 (31-27)

La sortida del vestidor ha estat determinant perquè el Joventut ha augmentat el nivell d’intensitat anul·lant en atac el Baxi Manresa i ofensivament la Penya ha començat a apostar per Tomic i un gran Guillem Vives. Els de Carles Duran han agafat un màxim avantatge (49-36). Però la Penya ha perdut la intensitat defensiva i el Baxi Manresa ha començat a retallar fins a situar-se a un sol punt (52-51) després d’un parcial de 3-15. La igualtat s’ha mantingut fins el 56-55 quan ha anotat un triple Parra i una assistència de Vives per Ellenson que s’ha penjat (61-55). El Joventut ha agafat confiança i ha anotat cistelles claus mentre el Baxi, sense Harding a pista, s’ha ofuscat en atac. Amb 69-57 Pedro Martínez ha estat expulsat i la Penya ha trencat el matx (73-57).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)